Стремежът ни към самоопознаване често ни сблъсква с някои наши черти,

...
Стремежът ни към самоопознаване често ни сблъсква с някои наши черти,
Коментари Харесай

Първото нещо, което видите, разкрива тайните на душата ви

Стремежът ни към самоопознаване постоянно ни сблъсква с някои наши черти, които може да са сложни за приемане. Тази тъмна страна на нашата персона е известна и като нашата Сянка.

Казват, че тази част от нашето подсъзнание се състои от инстинкти, импулси, смущаващи страхове, стремежи и потиснати хрумвания. Тези черти, обсъждани като нашите " тъмни черти ", остават скрити в нишите на нашите подсъзнателни умове; те обаче не престават да играят значима роля в решенията, които вземаме в всекидневието ни. Интересувате ли се от това, което се крие във вашата Сянка?

Направете този тест, с цел да разберете!

Мечката

Вашият главен справочник в живота ви е вашето сърце.

Силата в него, която сте усещали още от дребни, няма край. Мечката е знак на вашата вътрешна мощ. Вие сте мощна и волева персона. Можете да се похвалите с невероятна харизма, само че в това време притежавате топлота и спонтанност, които малко хора осъзнават.

Вашите битки, войната сред положителното и злото, могат да бъдат открити надълбоко вкоренени във вашето сърце, влияещи върху всяко ваше прочувствено решение.

Вашата Сянка е необикновено силна и мощна, доста подобна на тази на мечката. Всъщност може да откриете, че от време на време е прекомерно мощно, с цел да се чувствате по този начин, като че ли можете да се справите с нея. Ако чувствате, че силата на тази мощ надвива, би трябвало да се научите да я приземявате. Най-ефективният инструмент за това е да практикувате медитация. Прегърнете страстите, които вашето самоуправление на сянката придвижва напред и ще впрегнете способността да я контролирате.

Планината

Вашият главен справочник в живота ви са вашите мисли.

Постоянно се усъвършенствате. Това е сложен път, който изисква доста старания, с цел да се изкачите на върха. Не се страхувате от малко упорита работа и евентуално сте работохолик, поставяйки кариерата си пред персоналния си живот. Вие чувствате, че сте изтощени, само че не можете да се отдръпнете от всичко, за което се чувствате виновни и извършвате ежедневно.

Горната част на планината е самотно място, което е представително за метода, по който гледате живота си. Изградили сте огромни стени към сърцето си, като държите по-далече всеки, който може да се опита да се приближи до вас. Това се дължи на обстоятелството, че сте се убедили, че никой различен не би могъл да ви разбере. Истината е, че вие ​​също имате надълбоко вкоренено предпочитание за приемане, което в никакъв случай няма да получите, в случай че не си позволите да се отворите и да бъдете почтени с тези, които ви интересуват.

Дърветата

Вашият главен справочник в живота ви е духът ви.

Ако първият аспект на тази картина, която се откроява за теб, беше гората от дървета, тогава си доста обществен, даже и да не ти е грижа да го признаеш. Подобно на взаимосвързаните корени на дърветата в гората, вие желаете да изградите връзка с всички, с които сте свързани в живота си - семейство, другари, сътрудници, тези, с които споделяте занимание и така нататък

Вие сте мощно прочувствен индивид; само че може да се чувствате по този начин, като че ли би трябвало да скриете тези страсти от хората към вас. Не позволявайте на обстоятелството, че сте били изоставени от хора в предишното, да ви стопира от поемането на актуалните ви връзки към по-дълбоко, по-свързано равнище. Отворете се за приятелите си и преживейте действителността на живота дружно - смейте се, плачете, викайте, флиртувайте - Споделете върховете и дъното, които идват с същински живот.

Луната и звездите

Вашият главен справочник в живота ви са фантазиите ви.

Ако първото нещо, което виждате, е дребната луна и нейните звезди, това може да е знак, че сте на духовно равнище, което е много по-дълбоко от множеството, които ще създадат този тест. Можете да бъдете съпоставени с тези от Приказния свят, вълшебен същества, които са били допрени от духове и същества, които са отвън нашето лично царство.

Вие имате връзка с многото висши и невидими сили в този свят, до момента в който сте будни и в фантазиите си. Докато спите, може да сънувате доста подробни сънища, по време на които сте посетени от ангели, феи или обичани хора, които сте изгубили. Те ви носят обръщение и е значимо да ги слушате. Тези послания носят значение за вашето и бъдещето на хората към вас, водещи към вашата орис, както е предсказано от Вселената. Ако ви е мъчно да си спомните тези сънища, отделете време да ги запишете незабавно щом се разсъните

Така че не пропускайте никакви детайлности!

Източник: zajenata

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР